Middag på Ål helsesenter

På kafeteriaen på Ål helsesenter kan du kjøpe deg middag alle kvardagar kl. 13.00-14.00. På lurdagar og sundagar blir middagen servert i Uppigarden kl. 15.30-16.30

Det blir servert 2 retters middag med kaffi

Liten porsjon: kr 115
Stor porsjon: kr 125

DATOMIDDAGDESSERT / SUPPE
Fredag 22. marsTorskekarbonader, grønsakstuing, smørSpinatsuppe
Laurdag 23. marsRisgraut, frukt, kake
Sundag 24. marsNakkekoteletter, sjampinjongsaus, grønsakerKaramellpudding, karamellsaus
Måndag 25. marsFiskegrateng med gulrot og smørPurreløksuppe
Tysdag 26. marsKjøttboller, fløytesaus og herregårdsblandingSviskegraut, fløytemjølk
Onsdag 27. marsRisgrautFrukt/kake
Torsdag 28. marsKjøttpudding, brokkolibalnding, urtesausSitrongele, vaniljesaus
Fredag 29. marsSteikt ørret, gulrot/brekkbønner, SandefjordsmørMultekrem
Lurdag 30. marsLammesteik, blomkål, brokkoli, rosmarinsaus, fløytepoteterAprikoskompott, fløytemjølk
Sundag 31. marsSmåmat, lefseklingKaramellpudding, krem
Måndag 1. aprilFiskerullade Julienne, erter, hollandaisesausSitronfromasj, topping
2024 © Ål frivilligsentral